kunratická realitní
KUNRATICKÁ REALITNÍ vznikla v roce 2003. Za dobu našeho působení na realitním trhu jsme realizovali celou řadu úspěšných prodejů.
Naší specializací je oblast Kunratic v Praze a okolí, dále Posázaví a Českomoravská Vysočina. Pokud Vás nezaujme žádná nemovitost z naší standardní nabídky využijte kontaktní formulář a my pro Vás vhodnou nemovitost rádi vyhledáme.
Jestli chcete prodat nebo pronajmout svou nemovitost, bude pro nás potěšením využijete-li našich zkušeností a služeb.
KONTAKTUJTE NÁS
+420 721 771 187
Hledaný text:
Číslo zakázky: 1434
Stav nabídky: prodáno
Datum vložení: 17. 1. 2012
Typ nabídky prodej
Typ objektu: chaty a rekreační objekty
Upřesnění: Chalupa
Lokalita: Ústecký, Louny
Město: Peruc
Adresa: 440 01 Peruc-Hřivčice, Česká republika
Dispozice: 3+kk
Cena: neuvedena

Pěkná chalupa  3+kk po kompletní rekonstrukci s letním domkem 2 místnosti, celková výměra je 1.438 m2 v nádherném Debeřském údoli v těsném sousedství lesa ,starého mlýna s malým rybníčkem napájený silným pramenem pitné vody, výborná dopravní dostupnost z Prahy cesta trvá cca. 20-30 min.Údolí je plné motýlů, chráněných živočichů, ptáků a rostlin. Je to prostě potřeba vidět, okolo domu vede naučná stezka Perucko. Dům je ihned k dispozici, má novou koupelnu, ustřední topení je na el. kotel v kombinací kachlových kamen na dřevo, který je napojen do systému ustř. topení, el. instalace je s 90% nová,nové jsou podlahy,dveře, okna, fasáda, venkovní terasa,střecha, zateplení vchodového přístavku a celého stropu domu, voda a odpady,příprava pro pračku a myčku,komora u kuchyňského koutu,dále je dům vybaven dálkovým ovládáním topení a ohřevu vody v bojleru, hlášení požáru ( systém má ještě tři volné smyčky eventuelně na čidla proti vniknutí).Na půdu jsou připraveny vývody pro možnost vybudování podkroví.Dům je napojen na veřejný vodovod, odpad je sveden do dvoukomorové jímky.Je zde naprosté ticho a klid, výhodou je naproti trvale obývaný dům s velmi příjemnými sousedy.K domu patří velká zahrada která sousedí s lesem,v uzavřeném dvoře je krásný vysoký a velký klenutý sklep s optimální teplotou, zahradní domek s 2 místnostmi, který je vybaven kamny a vodou s odpadem, dá se použít jako letní ubytování pro návštěvy, dílna nebo ateliér a jiné využití. Součástí domu je prostorná garáž kde je zavedeno také ustř. topení. Je ponechána i malá hospodářská budova pro domácí zvířectvo se samostatným oploceným výběhem.

Zakázku vyřizuje

Realitní makléř Pavel Číhala
Mobil: 721771187
E-mail: info@kunraticka-realitni.cz

O NÁSPRODEJPRONÁJEMPRODAT-KOUPITREALIZACEKONTAKTSRUBY-CHALUPY
KUNRATICKÁ - REALITNÍ, Předškolní 1614/2, Praha-Kunratice, tel.: +420 721 771 187, info@kunraticka-realitni.cz
www.kunraticka-realitni.czwww.sruby-chalupy.czCopyright © 2011 www.jakkoli.czBlueBox:CMS