kunratická realitní
KUNRATICKÁ REALITNÍ vznikla v roce 2003. Za dobu našeho působení na realitním trhu jsme realizovali celou řadu úspěšných prodejů.
Naší specializací je oblast Kunratic v Praze a okolí, dále Posázaví a Českomoravská Vysočina. Pokud Vás nezaujme žádná nemovitost z naší standardní nabídky využijte kontaktní formulář a my pro Vás vhodnou nemovitost rádi vyhledáme.
Jestli chcete prodat nebo pronajmout svou nemovitost, bude pro nás potěšením využijete-li našich zkušeností a služeb.
KONTAKTUJTE NÁS
+420 721 771 187
Hledaný text:
Číslo zakázky: 1444
Stav nabídky: prodáno
Datum vložení: 17. 1. 2012
Typ nabídky prodej
Typ objektu: byty
Lokalita: Vysočina, Pelhřimov
Město: Humpolec
Adresa: U Sokolovny
Vlastnictví: osobní vlastnictví
Dispozice: 3+kk
Plocha podlahová: 77 m2
Podlaží / celkový počet: 5 / 5
Typ budovy: cihlová
Cena: 1 711 000,00

Vážení klienti, místní stavební firma STATUS začíná další ETAPU VÝSTAVBY POD OZNAČENÍM SO-05. Dovoluje si Vám nábídnout pěkný byt č.25, 3+kk ori. na JV,SV 5.NP s lodžií 2,2 m2, sklepní kojí 2,99 m2.Dům je vybaven výtahem.Byt se nachází v domě S05 viz mapa situace.Bytový dům SO 05 bude dokončen a předán koncem roku 2012. K tomu je zároveň třeba dodat, že partnerské banky Česká spořitelna a.s. i Komerční banka a.s. Vám můžou bez větších obtíží pomoci při financování bytu prostřednictvím hypotečních úvěrů. Při poskytnutí úvěru od těchto bank je možné ručit přímo konkrétní objednanou bytovou jednotkou a je možné získat úvěr v plné výši kupní ceny. Po dokončení výstavby a předání bytových jednotek bude dům předán do správy realitní kanceláře dle Vašeho výběru, která bude zajišťovat běžný chod společenství vlastníků bytových jednotek. Je samozřejmostí, že hypoteční úvěr Vám pomůžeme zajistit dle Vašich možností u jakékoliv banky. Přejeme Vám uvážlivý výběr, moudré rozhodnutí a zejména zvážení Vašich finančních možností. Veškeré Vaše další dotazy jsme ochotni odpovědět na našich telefonních číslech, či osobně. U OBRÁZKOVÝCH PŘÍLOH MÁTE DALŠÍ PŘESNĚJŠÍ INFORMACE.

Zakázku vyřizuje

Realitní makléř Pavel Číhala
Mobil: 721771187
E-mail: info@kunraticka-realitni.cz

O NÁSPRODEJPRONÁJEMPRODAT-KOUPITREALIZACEKONTAKTSRUBY-CHALUPY
KUNRATICKÁ - REALITNÍ, Předškolní 1614/2, Praha-Kunratice, tel.: +420 721 771 187, info@kunraticka-realitni.cz
www.kunraticka-realitni.czwww.sruby-chalupy.czCopyright © 2011 www.jakkoli.czBlueBox:CMS